Vacanta Tatra 2019  – Grup Adulti

Slovacia impresioneaza prin simplitatea si ospitalitatea oamenilor, dar mai ales prin diversitatea turistica. Peisajele naturale si autenticitatea folclorului slovac devin etichetele fiecarei vizite in ”mica tara mare”.

Pe parcursul Vacantei in Slovacia, denumita de noi concediu activ, vom imbina aventura cu spiritul hoinar al calatorilor si ne vom bucura de experiente inedite intr-o tara mereu gata sa te surprinda intr-un mod original.

Pret 395 €/persoana
Cand? 30 – 6 iulie 2019

Pretul include:
cazare 6 nopti in apartamente de 2 persoane TatraGolf Resort 4****
transport autocar Cluj-Napoca – Slovacia si toate deplasarile pe perioada vacantei
ghizi si insotitor de grup vorbitor de limba romana, pe toata perioada vacantei

Nu include:
– mesele ( fiecare apartament/ 2 persoane) dispune de chicineta si instrumente pentru gatit. De asemenea masa se poate servi si la Restaurantul TatraGolf Resort 4**** ( 9 € micul dejun/ 9 € cina)

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( aquapark, rafting/ plimbare cu plutele pe raul Dunajek, Muzeul Zdiar, Pestera Belianske, parc de aventura,  trenuletul cu cremaliera) intre 25 – 45 €, in functie de preferinte


Loc de desfășurare:
Tatra Mare, Slovacia

Localizat la poalele Muntilor Tatra, TatraGolf Resort **** este un ansamblu rezidential care ofera turistilor atat posibilitatea de a se relaxa, cat si posibilitatea de a petrece zilele de concediu intr-un mod activ.

Datorita accesibilitatii acestor munti, a rutelor marcare si a prezentei cabanelor alpine pe parcursul diverselor trasee, o drumetie in Tatra devine accesibila indiferent de varsta. Iata cateva imagini din ultima noastra vizita in Tatra aici, aici sau aici.


Informatii si Rezervati 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro

CAZARE SI MASA

Cazare Vacanta Tatra – Slovacia – TatraGolf Resort 4****
Cazarea va fi in apartamente de 2 persoane, certificate dupa clasificarile slovace la 4****, avand living, bucatarie si dormitor. 
In incinta resortului turistii au posibilitatea de a accesa in regim privat, contra cost, serviciile puse la dispozitie: centru Wellness, piscina, inchiriere de biciclete. Accesul la grill, restaurant, sala de conferinte, terenurile de joaca sunt accesibile in mod gratuit oricarui turist cazat in incinta TatraGolf Resort 4****.
 

Masa Vacanta Tatra – Slovacia
Masa se poate servi atat la restaurantul hotelului ( 9 € micul dejun, 9 € cina) sau se poate prepara de catre fiecare participant in parte, in bucataria propriului apartament.
Pranzul se poate servi la cabanele montane sau in localitatile aflate pe itinerariul nostru.
  

CONCEPTUL DE CONCEDIU ACTIV by Adeona Wanderlust
Concediul activ reprezinta vacanta in care imbinam relaxarea cu miscarea si timpul petrecut in natura. Vor fi drumetii in zone montane spectaculoase si cabane montane, vom incerca o plimbare cu plutele sau rafting pe raul de granita dintre Slovacia si Polonia, vom vizita singura pestera deschisa publicului de pe teritoriul Parcului National Tatra sau ne vom relaxa pe terasele celei mai cunoscute strazi din Zakopane – Polonia.
 
Ne vom plimba cu bicicletele, vom face inviorarea de dimineata avand intreaga panorama a Tatrei sau vom socializa cu restul participantilor la unul din aquaparkurile cu apa termala.
 
 
Seara ne vom aduna pentru povesti de peste zi si socializare in curtea resortului unde vom avea posibilitatea sa admiram stelele, sa cantam la chitara sau sa participam la o seara de grill.
 
Pe langa componenta de calatorie regasita, evident, intr-un pachet turistic, mizam si pe componenta sociala. Cine se aseamana se aduna si ne place sa credem ca am gasit, pana acum, oameni asemeni noua. Spiritul e tanar, indiferent de varsta, iar talpile bocancilor roase de atatea poteci. Dar ce poteci… Pasii ne vor purta prin catedralele stancoase ale celui mai inalt sector al lantului carpatic, Muntii Tatra.
 
Nu mai sta pe ganduri si alege un concediu activ! Amintirile sunt de nepretuit, la fel si experienta calatoriei peste care presaram acelasi dor de duca!
 

30 – 6 iulie 2019, Tatra – Slovacia – Concediu activ – Grup Adulti

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 100 €. In cazul in care turistul alege sa nu mai participe la programul turistic, indiferent de motivul invocat, avansul NU se va returna.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Informatii si Rezervati 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro

Vacanta Muntii Tatra – Slovacia 2019 powered by Adeona Wanderlust

30 – 6 iulie 2019

Cazare si Masa Vacanta Muntii Tatra – Slovacia powered by Adeona Wanderlust


Cazare Vacanta Tatra – Slovacia

Cazarea va fi la TatraGolf Resort ****, un ansamblu rezidential pozitionat in zona piemontana a Muntilor Tatra, avand o panorama larga inspre intreaga parte slovaca a grupei montane.
In incinta resortului turistii au posibilitatea de a accesa in regim privat, contra cost, serviciile puse la dispozitie: centru Wellness, piscina, inchiriere de biciclete. Accesul la grill, restaurant, sala de conferinte, terenurile de joaca sunt accesibile oricarui turist.
Cazarea va fi in apartamente de doua persoane, certificate dupa clasificarile slovace la 4****, avand living, bucatarie si dormitor. Fiecare apartament este dotat cu bucatarie avand in dotare: cuptor cu microunde, plita din sticla ceramica, recipient pentru incalzirea apei, frigider cu congelator, vesela, tacamuri, prosop de bucatarie si detergent pentru vase.

Vezi imagini cu TatraGolf Resort 4**** aici si aici.

Masa Vacanta Tatra – Slovacia

Masa se poate servi atat la restaurantul hotelului ( 9 € micul dejun, 9 € cina) sau se poate prepara de catre fiecare participant in parte, in bucataria propriului apartament. Pentru turistii care vor opta pentru prepararea meselor in bucataria proprie, exista posibilitatea de a achizitiona alimente din supermarketurile aflate in statiunile montane unde vom ajunge cel putin la doua zile.

De asemenea, in zilele in care vom vizita imprejurimile slovace si poloneze, pranzul se poate servi la cabanele montane sau in localitatile aflate pe itinerariul nostru.

Transport Vacanta Muntii Tatra – Slovacia powered by Adeona Wanderlust

Aer conditionat, toaleta, microfon, ruleaza filme, spatiu generos la picioare, sistem video, internet Wi-Fi.

Plecare din Cluj-Napoca, pe ruta Cluj-Napoca – Oradea – Miskolc – Kosice – Poprad – Veľká Lomnica
Pentru transfer din alte orase exista posibilitatea de a asigura consultanta in ceea ce priveste posibilitatile de calatorie spre Cluj-Napoca sau Oradea.

Program orientativ Vacanta Muntii Tatra – Slovacia powered by Adeona Wanderlust

Ziua 1
Ora 5:00 Cluj – Napoca – Miskolc – Kosice – Zdiar
Vom vizita centrul orașului imperial Kosice, fosta Capitală Culturală Europeană în 2013. Check-in dupa ora 14.
Seara vom avea sedinta tehnica de prezentare a itinerariului turistic, prezentarea organizatorilor si a grupului, echipament necesar pentru drumetii si alte activitati.

Ziua 2
Drumeție de recunoaștere a zonei Zdiar – Tatra Alba. Vizitarea Muzeului Etnografic Zdiar – incursiune in cultura gorala.
Seara de prezentare a Muntilor Tatra, Rezervatie a Biosferei sub egida UNESCO. Seara de socializare.

Ziua 3
Drumeție în Tatra Mare, 4-10 h.
Seara de relaxare.

Ziua 4
Plimbare cu plutele pe granița dintre Slovacia și Polonia, în Parcul Național Munții Pieniny. Sectorul Lesnica – Cerveng Klastor al râului Dunajec.
Odihna sau activitati recreative la TatraGolf Resort 4**** – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 5
Drumeție în Tatra Mare, 4-10 h.
Seara de socializare.

Ziua 6
Vom vizita Polonia, într-o incursiune în cultura gorală. După plimbarea pe cea mai cunoscută stradă din Zakopane – Krupówki și vizita la trambulinele olimpice de sărituri cu schiurile, ne vom relaxa la AquaParkul cu apă termală de la poalele Tatrei Poloneze.
Odihna sau activitati recreative la TatraGolf Resort 4**** – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 7
Zdiar – Kosice – Miskolc – Debrecen – Cluj-Napoca  (ajungem după ora 22)

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta va fi înlocuită cu vizita la Peștera Belianska, singura cavitate deschisă publicului de pe teritoriul Parcului Național Tatra. În situații similare, ne propunem să petrecem mai mult timp în stațiunile Štrbské Pleso, Starý Smokovec și/sau Tatranská Lomnica.

*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Vacanta Muntii Tatra – Slovacia powered by Adeona Wanderlust

Pret 395 €
Perioada 30 – 6 iulie 2019

Pretul include
– cazare 6 nopti in apartamente de 2 persoane TatraGolf Resort 4****

transport autocar Cluj-Napoca – Slovacia si toate deplasarile pe perioada vacantei

insotitori de grup si ghizi vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

 

Nu include
– mesele ( fiecare apartament/ 2 persoane) dispune de bucatarie complet utilata si instrumente pentru gatit. De asemenea masa se poate servi la Restaurantul TatraGolf Resort **** ( 9 € micul dejun/ 9 € cina)

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( aquapark, rafting/ plimbare cu plutele pe raul Dunajek, Muzeul Zdiar, Pestera Belianske, parc de aventura,  trenuletul cu cremaliera) intre 25 – 45 €, in functie de preferinte

– ghizii locali, inclusiv ghidul montan

Toti participantii la vacanta in Tatra – Slovacia vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

 

Grup minim 15 persoane, grup maxim 21 persoane.

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 100 €, NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).