Vacanta Alpi

Vara 2019 in Alpii Austrieci

Un concediu activ, dedicat iubitorilor de calatorie si de munte. Alege sa te relaxezi prin miscare!

PRET:  520 €
PERIOADA: 16-21 iulie 2019
UNDE? Mallnitz, Austria

Peisajul alpin impresionant numara peste 300 de varfuri ce depasesc 3000 de metri.
Obiectivele turistice de top ale Austriei precum masivul Großglockner cu cel mai inalt varf din Austria sau Ghetarul Pasterze, situat la poalele aceluiasi munte, ce masoara cele mai mari dimensiuni dintre ghetarii austrieci ne determina sa alegem zona alpina a Parcul National Hohe Tauern ca principala destinatie a vacantei de vara 2019.

Oferta turistica diversificata ne ofera posibilitatea de a alege dint-o mare varietate de obiective naturale si culturale, activitati indoor si outdoor, pentru toate varstele si preferintele.

PRET:  520 €
PERIOADA: 16-21 iulie 2019

Pretul include:
– cazare 5 nopti in camere duble sau cu 3-4 persoane, sub forma de apartamente sau camere simple la Hotel Kärntnerhof  3*** superior in Mallnitz

– masa in regim demipensiune ( mic dejun diversificat sub forma de bufet suedez si cina 3 feluri + salata)

– transport autocar Cluj-Napoca – Austria si toate deplasarile pe perioada vacantei ( exceptie Großglockner Hochalpenstraße)

ghid si insotitor de grup vorbitor de limba romana, pe toata perioada vacantei

– ghid montan austriac, expert al zonei vizitate

Nu include:
– pranzul – va fi servit la pachet sau in localitatile montane vizitate/ cabane alpine, in functie de itinerariul ales pentru fiecare zi de vacanta

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( piscina Mallnitz, Castelul HohenwerfenPestera Eisriesenwelt, accesul pe soseaua alpina Großglockner Hochalpenstraße etc.) intre 45 – 75 €, in functie de preferintele individuale si de grup

UNDE? Mallnitz, Austria

Mallnitz este una din cele 24 de localitati montane din 6 tari care apartin retelei denumite Perla Alpilor, localitatea fiind inconjurata de munti de peste 3000 m. De aici avem posibilitatile de a parcurgere diferite trasee montane, reteaua de traseele marcate cuprinzand 4.300 de km pe teritoriul Parcului National Hohe Tauern.

Alegem traseele in functie de componenta finala a grupului de adulti, experienta pe munte, echipamentul personal si conditiile meteo!

DESPRE Vacanta in Alpi – Austria 2019

CONCEDIU ACTIV un concept Adeona Wanderlust care se adreseaza GRUPURILOR DE ADULTI

Intr-o vacanta activa, adresata tuturor iubitorilor de calatorii, imbinam relaxarea cu miscarea si timpul petrecut in natura.
Afla mai multe despre programul nostru dedicat grupurilor de adulti, AICI.

Vei petrece 7 zile de vis in Alpi! Indiferent de experienta ta montana de pana acum, noi iti vom pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie inainte de a hoinari prin Alpi, lista de echipament minim necesar si, pentru cei care doresc sa fie intr-o forma maxima, chiar si un program de pregatire fizica .

Fie ca te inscrii individual, fie ca vii alaturi de prieteni, pe parcursul calatoriei vom imbina relaxarea si socializarea de seara cu activitati pline de aventura. Conceptul de ~Concediu activ~ se adreseaza exclusiv persoanelor peste 18 ani si nu include apartenenta la grupuri de elevi

Amintirile sunt de nepretuit, la fel si experienta calatoriei peste care presaram nelipsitul dor de duca!
Te asteptam alaturi de noi in Alpi!

 Inscrierile se pot face atat individual, cat si sub forma de grup.
Discounturile pentru grupuri se discuta direct cu reprezentantii agentiei.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro
Te asteptam in Alpi! Vom duce distractia pe creste!

Perioade Vacanta Austria – Alpi 2019

16-21 iulie 2019

PROGRAME PROPUSE

VACANTA VOASTRA IMPREUNA – pentru grupuri de elevi/ parinti/ profesori

CONCEDIU ACTIV – pentru grupuri de adulti

Detalii despre conceptul de calatorie abordat, aici.

CAZARE

Hotel Kärntnerhof  3*** superior/Mallnitz

– camere duble sau cu 3-4 locuri, cu baie individuala, TV, internet Wi-Fee (apartamentele au si o bucatarie mica)

– sauna, sala de jocuri, sala de activitati, discoteca, bar

– restaurant si cafenea 

– gradina de iarna dotata cu TV / DVD / VHS

*Pentru camerele duble se achita un supliment de 7 €/ persoana/ zi.
  Pentru apartament cu doua camere ( 2+2) se achita un supliment de 5 €/ persoana/ zi.

MASA*

Se asigura la restaurantul hotelului, sub forma de bufet suedez – mic dejun si meniu prestabilit la cina – 3 feluri + salata, fara a avea caracter a la carte – 5 meniuri in regim demipensiune, respectiv 2 mese/zi ( mic dejun, cină).

Pranzul va fi servit in functie de locurile pe care le vom vizita in fiecare zi, optiunile culinare ramanand de aceasta data la latitudinea fiecarui participant.

Ziua 1: cina;

Ziua 2-5: mic dejun si cina*;

Ziua 6: mic dejun.

* La cerere, in momentul achitarii avansului, se poate opta in mod individual pentru o oferta personalizata fara cina

Transport Vacanta Austria – Alpi powered by Adeona Wanderlust

Aer conditionat, toaleta, microfon, ruleaza filme, spatiu generos la picioare, sistem video, internet Wi-Fi.

Plecare din Cluj-Napoca, pe ruta Cluj-Napoca – Oradea – Budapesta – Graz – Mallnitz si retur.
In Austria vom avea la dispozitie autocarul pe toata perioada sederii, pentru vizitele obiectivelor turistice din alte regiuni precum Salzburg sau Tirol.

Pentru transfer din alte orase exista posibilitatea de a asigura consultanta in ceea ce priveste posibilitatile de calatorie spre Cluj-Napoca sau Oradea.

Program orientativ Vacanta Austria – Alpi powered by Adeona Wanderlust

Ziua 1
Ora 3:00 Cluj – Napoca – Oradea – Budapesta – Graz – Mallnitz
Plimbare de recunoaștere a zonei Mallnitz – Parcul National Hohe Tauern, vizitam Centrul de Informare al Parcului National, cunoastem rangerii parcului si decidem asupra traseelor din urmatoarele zile, rezervam ghizi locali pentru ascensiunile peste 3000m ( daca vor fi doritori)
Seara vom avea sedinta tehnica de prezentare a itinerariului turistic, prezentarea organizatorilor si a grupului, echipament necesar pentru drumetii si alte activitati.

Ziua 2
Drumeție în Parcul National Hohe Tauern.
Seara de relaxare la sauna, sala de jocuri sau discoteca hotelului.

Ziua 3
Vizitam regiunea Salzburg.
Castelul Hohenwerfen, unul din cele mai cunoscute din Austria, locul unde vom lua parte la dresaje cu vulturi și demonstrații medievale cu cavaleri
Pestera Eisriesenwelt, cea mai mare pestera de gheata din lume

Odihna sau activitati recreative la Hotel Kärntnerhof  3*** sau in Mallnitz – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 4
Drumeție în Parcul National Hohe Tauern.
Seara de relaxare la sauna, sala de jocuri sau discoteca hotelului.

Ziua 5
Traversam muntii cu autocarul si ajungem in Tirol

Großglockner Hochalpenstraße, cea mai faimoasa sosea alpina din Austria, la care se adauga cele 11 locuri de popas amenajate cu muzee, expozitii, locuri de joaca, restaurante si trasee tematice. Daca ne ramane timp vom petrece cateva ore si in apropierea Lacului Zeller si binecunoscuta statiune Zell am See

Odihna sau activitati recreative la Hotel Kärntnerhof  3*** sau in Mallnitz – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 6
Mallnitz – Graz – Budapesta – Oradea – Cluj-Napoca ( ajungem dupa ora 23)

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta vor fi inlocuite cu alte activitati turistice care presupun vizitarea unor obiective turistice sau activitati indoor

*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.
Ghidul montan austriac este inclus in pretul excursiei in Alpii Austrieci.

Vacanta Austria – Alpi 2019 powered by Adeona Wanderlust

Pret   520 € 
Perioada 16-21 iulie 2019

Pretul include
cazare 5 nopti in camere duble sau cu 3-4 persoane, sub forma de apartamente sau camere simple la Hotel Kärntnerhof  3*** superior in Mallnitz

masa in regim demipensiune ( mic dejun diversificat sub forma de bufet suedez si cina 3 feluri + salata)

– transport autocar Cluj-Napoca – Austria si toate deplasarile pe perioada vacantei

– insotitori de grup si ghizi vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

ghid montan austriac, expert al zonei vizitate

 

Nu include
– pranzul ( cina pentru turistii care opteaza pentru pachetul fara cina). Pranzul va fi servit la pachet sau in localitatile montane vizitate/ cabane alpine, in functie de itinerariul ales pentru fiecare zi de vacanta

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( piscina Mallnitz, Castelul HohenwerfenPestera Eisriesenwelt, accesul pe soseaua alpina Großglockner Hochalpenstraße etc.) intre 45 – 75 €, in functie de preferinte

*Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Toti participantii la vacanta in Austria – Alpi vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

Grup minim 15 persoane, grup maxim 21 persoane.

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 150 €NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).