Vacanta de vara in Alpi

Parcul National Hohe Tauern este cel mai cunoscut parc national din Austria si, totodata, cea mai mare rezervatie naturala din Europa Centrala.

PRET:  400 € elevi ( sub 16.9 ani) / 430 € adulti
PERIOADA: 7 – 12 iulie 2018
UNDE? Mallnitz, Austria

Peisajul alpin impresionant numara peste 300 de varfuri ce depasesc 3000 de metri, pajisti alpine presarate cu ferme specifice zonelor de munte, ghetari sau cascade avand dimensiuni impresionante. Obiectivele turistice de top ale Austriei precum masivul Großglockner cu cel mai inalt varf din AustriaGhetarul Pasterze situat la poalele aceluiasi munte ce masoara cele mai mari dimensiuni dintre ghetarii austrieci, cascadele Krimml, binecunoscute pentru caderea de apa impresionanta, ne determina sa alegem zona alpina a Parcul National Hohe Tauern ca principala destinatie a vacantei de vara 2018.

Oferta turistica diversificata ne ofera posibilitatea de a alege dint-o mare varietate de obiective naturale si culturale, activitati indoor si outdoor, pentru toate varstele si preferintele.

PRET:  400 € elevi ( sub 16.9 ani) / 430 € adulti

PERIOADA: 7 – 12 iulie 2018

Pretul include:
– cazare 5 nopti in camere duble sau cu 3-5 persoane, sub forma de apartamente sau camere simple la Hotel Kärntnerhof  3*** superior in Mallnitz

– masa in regim demipensiune ( mic dejun diversificat sub forma de bufet suedez si cina 3 feluri + salata)

– transport autocar Cluj-Napoca – Austria si toate deplasarile pe perioada vacantei ( exceptie Großglockner Hochalpenstraße)

– insotitori de grup si ghizi vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

Nu include:
– pranzul – va fi servit la pachet sau in localitatile montane vizitate/ cabane alpine, in functie de itinerariul ales pentru fiecare zi de vacanta

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( piscina Mallnitz, Castelul HohenwerfenPestera Eisriesenwelt, accesul pe soseaua alpina Großglockner Hochalpenstraße etc.) intre 35 – 75 €, in functie de preferintele individuale si de grup

 – ghizi locali

UNDE? Mallnitz, Austria

Mallnitz este una din cele 24 de localitati montane din 6 tari care apartin retelei denumite Perla Alpilor, localitatea fiind inconjurata de munti de peste 3000 m. De aici avem posibilitatile de a parcurgere diferite trasee montane, reteaaua de traseele marcate cuprinzand 4.300 de km pe teritoriul Parcului National Hohe Tauern.

PROGRAME PROPUSE

VACANTA VOASTRA IMPREUNA un concept Adeona Wanderlust, destinat grupurilor de elevi, parinti sau profesoi.
Pentru prima data in cadrul unor programe turistice dezvoltate sub egida ADEONA GROUP, parintii sunt bineveniti alaturi de copiii lor in vacanta!

Afla mai multe despre programul nostru dedicat elevilor, AICI.

Elevii vor avea un program personalizat, in functie de configuratia finala a grupului. Vom alege activitati de aventura care au ca scop petrecerea vacantei intr-un mod activ, mai aproape de natura, dar si de a educa tinerele generatii prin intermediul experientei de calatorie.

Ne propunem sa cultivam atitudinile pozitive fata de valorile culturale si naturale europene!

Inscrierile se pot face atat individual, cat si sub forma de grup.
Discounturile pentru grupuri se discuta direct cu reprezentantii agentiei.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro
Fii curios! Porneste la drum!

Perioade Vacanta Austria – Alpi 2018

7 – 12 iulie 2018

PROGRAME PROPUSE

VACANTA NOASTRA IMPREUNA – exclusiv pentru grupuri de elevi, parinti si profesori

Detalii despre conceptul de calatorie abordat, aici.

CAZARE

Hotel Kärntnerhof  3*** superior/Mallnitz

– camere duble sau cu 3-5 locuri, cu baie individuala, TV, internet Wi-Fee (apartamentele au si o bucatarie mica)

– sauna, sala de jocuri, sala de activitati, discoteca, bar

– restaurant si cafenea 

– gradina de iarna dotata cu TV / DVD / VHS

*Pentru camerele duble se achita un supliment de 7 €/ persoana/ zi.
  Pentru apartament cu doua camere ( 2+2) se achita un supliment de 5 €/ persoana/ zi.

MASA*

Se asigura la restaurantul hotelului, sub forma de bufet suedez – mic dejun si meniu prestabilit la cina – 3 feluri + salata, fara a avea caracter a la carte – 5 meniuri in regim demipensiune, respectiv 2 mese/zi ( mic dejun, cină).

Pranzul va fi servit in functie de locurile pe care le vom vizita in fiecare zi, optiunile culinare ramanand de aceasta data la latitudinea fiecarui participant.

Ziua 1: cina;

Ziua 2-5: mic dejun si cina*;

Ziua 6: mic dejun.

* La cerere, in momentul achitarii avansului, se poate opta in mod individual pentru o oferta personalizata fara cina

Transport Vacanta Austria – Alpi powered by Adeona Wanderlust

Aer conditionat, toaleta, microfon, ruleaza filme, spatiu generos la picioare, sistem video, internet Wi-Fi.

Plecare din Cluj-Napoca, pe ruta Cluj-Napoca – Oradea – Budapesta – Graz – Mallnitz si retur.
In Austria vom avea la dispozitie autocarul pe toata perioada sederii, pentru vizitele obiectivelor turistice din alte regiuni precum Salzburg sau Tirol.

Pentru transfer din alte orase exista posibilitatea de a asigura consultanta in ceea ce priveste posibilitatile de calatorie spre Cluj-Napoca sau Oradea.

Program orientativ Vacanta Austria – Alpi powered by Adeona Wanderlust

Ziua 1
Ora 3:00 Cluj – Napoca – Oradea – Budapesta – Graz – Mallnitz
Vizitam Centrul de Informare al Parcului National, cunoastem rangerii parcului.
Seara de prezentare a Muntilor Alpi si a Parcului National Hohe Tauern.

Ziua 2
Drumeție în Parcul National Hohe Tauern.
Seara de relaxare la sauna, sala de jocuri sau discoteca hotelului.

Ziua 3

Vizitam regiunea Salzburg.
Castelul Hohenwerfen, unul din cele mai cunoscute din Austria, locul unde vom lua parte la dresaje cu vulturi și demonstrații medievale cu cavaleri
Pestera Eisriesenwelt, cea mai mare pestera de gheata din lume

Odihna sau activitati recreative la Hotel Kärntnerhof  3*** sau in Mallnitz – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 4
Drumeție în Parcul National Hohe Tauern.
Seara de relaxare la sauna, sala de jocuri sau discoteca hotelului.

Ziua 5
Traversam muntii cu autocarul si ajungem in Tirol

Großglockner Hochalpenstraße, cea mai faimoasa sosea alpina din Austria, la care se adauga cele 11 locuri de popas amenajate cu muzee, expozitii, locuri de joaca, restaurante si trasee tematice. Daca ne ramane timp vom petrece cateva ore si in apropierea Lacului Zeller si binecunoscuta statiune Zell am See

Odihna sau activitati recreative la Hotel Kärntnerhof  3*** sau in Mallnitz – piscina, centru wellness, plimbare cu bicicletele.

Ziua 6
Mallnitz – Graz – Budapesta – Oradea – Cluj-Napoca ( ajungem dupa ora 23)

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta vor fi inlocuite cu alte activitati turistice care presupun vizitarea unor obiective turistice sau activitati indoor

*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Vacanta Austria – Alpi 2018 powered by Adeona Wanderlust

Pret:  400 € elevi ( sub 16.9 ani)/ 430 € adulti
Perioada 7 – 12 iulie 2018

Pretul include
– cazare 5 nopti in camere duble sau cu 3-5 persoane, sub forma de apartamente sau camere simple la Hotel Kärntnerhof  3*** superior in Mallnitz

– masa in regim demipensiune ( mic dejun diversificat sub forma de bufet suedez si cina 3 feluri + salata)

– transport autocar Cluj-Napoca – Austria si toate deplasarile pe perioada vacantei

– insotitori de grup si ghizi vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

 

Nu include
– pranzul ( cina pentru turistii care opteaza pentru pachetul fara cina). Pranzul va fi servit la pachet sau in localitatile montane vizitate/ cabane alpine, in functie de itinerariul ales pentru fiecare zi de vacanta

– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse ( piscina Mallnitz, Castelul HohenwerfenPestera Eisriesenwelt, accesul pe soseaua alpina Großglockner Hochalpenstraße etc.) intre 45 – 75 €, in functie de preferinte

 – ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

*Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Toti participantii la vacanta in Austria – Alpi vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

Grup minim 40 platitori.

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 100 €NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).