Tabara Elevi Tatra – Slovacia 2019

Slovacia impresioneaza prin simplitatea si ospitalitatea oamenilor, dar mai ales prin diversitatea turistica. Peisajele naturale si autenticitatea folclorului slovac devin etichetele fiecarei vizite in ”mica tara mare”.

Pe parcursul Vacantelor in Slovacia 2019 vom imbina aventura cu spiritul hoinar al calatorilor si ne vom bucura de experiente inedite intr-o tara mereu gata sa te surprinda intr-un mod original.

PRET: 395 € elevi ( sub 15.9 ani)/ 450 € parinti
CÂND? 19-25 august

 

PRETUL INCLUDE:

cazare TatraGolf Resort 4***, in apartamente de 3-4 persoane, 6 nopti

transport autocar  Cluj-Napoca – Veľká Lomnica si deplasarile aferente itinerariului

masa in regim demipensiune ( 2 mese/ zi – mic dejun si cina)

–  ghid si insotitor de grup roman pentru supravegherea si desfasurarea tuturor activitatilor

PRETUL NU INCLUDE:

– intrarile la obiective ( aprox. 35-50 Euro), in functie de alegerile grupului ( aquapark Polonia, Pestera Belianske, Parc de Aventura, trenulet cu cremaliera in Muntii Tatra, Muzeul Zdiar, rafting/plimbare cu plutele pe Dunajec)

– pranzul – se va servi in functie de preferintele participantilor si destinatia aleasa in ziua respectiva pentru vizitare ( aprox. 5 – 8 Euro/zi)

– ghizii locali, inclusiv ghidul montan

 

LOC DE DESFĂȘURARE:
Tatra Mare, Slovacia

Localizat la poalele Muntilor Tatra, TatraGolf Resort **** este un ansamblu rezidential care ofera turistilor atat posibilitatea de a se relaxa, cat si posibilitatea de a petrece zilele de concediu intr-un mod activ.

Din Veľká Lomnica, localitatea in care vom fi cazati, ne vom deplasa spre inaltimile muntilor si vom porni in circuite de vizitare spre Polonia – Zakopane sau statiunile montane de la baza grupei muntoase, Štrbské pleso, Starý Smokovec.

Datorita accesibilitatii acestor munti, a rutelor marcare si a prezentei cabanelor alpine pe parcursul diverselor trasee, o drumetie in Tatra devine accesibila indiferent de varsta. Iata cateva imagini din ultima noastra vizita in Tatra aiciaici sau aici.

CAZARE SI MASA VACANTA TATRA – SLOVACIA 2019

Cazare Tatra – Slovacia – TatraGolf Resort 4****

Cazarea va fi la TatraGolf Resort 4****, un ansamblu rezidential pozitionat in zona piemontana a Muntilor Tatra, avand o panorama larga inspre intreaga parte slovaca a grupei montane.

Cazarea va fi in apartamente de 3-4 persoane, certificate dupa clasificarile slovace la 4****, avand living, bucatarie si dormitor

MASA

Se asigura la restaurantul TatraGolf Resort 4****, sub forma de bufet suedez la micul dejun, iar meniul de seara fiind prestabilit, fara a avea caracter a la carte – 6 meniuri in regim demipensiune, respectiv 2 mese/zi ( mic dejun, cină).

Pranzul va fi servit in functie de locurile pe care le vom vizita in fiecare zi, optiunile culinare ramanand de aceasta data la latitudinea fiecarui participant.

VACANTA VOASTRA IMPREUNA un concept Adeona Wanderlust

Pentru prima data in cadrul unor programe turistice dezvoltate sub egida ADEONA GROUP, parintii sunt bineveniti alaturi de copiii lor in vacanta!
Cunoastem faptul ca in zilele noastre devine din ce in ce mai greu sa alocam timp de calitate petrecerii timpului liber alaturi de copiii nostri. Suntem din ce in ce mai mult contra cronometru, iar detaliile de ordin financiar ne afunda in prea multa munca si prea putin timp alaturi de cei mici.

De multe ori acestia isi doresc sa-i aiba aproape mai mult pe parinti, motiv pentru care, prin intermediul taberei care abordeaza conceptul ”vacanta voastra impreuna” oferim parintilor posibilitatea de a participa alaturi de copii in tabara. Vrem sa va vedem distrandu-va impreuna, sa va relaxati si sa traiti experienta calatoriei prin prisma bucuriei comune, parinte – copil.

Copiii vor respecta in totalitate regulile taberei, indiferent daca acestia sunt insotiti sau nu de catre parinte. Nerespectarea sau abaterea de la regulamentul taberei duce la excluderea minorului din tabara.

Ofera-i copilului tau o vacanta de neuitat, in care vom imbina distractia si relaxarea cu activitatile sportive si de vizitare a zonelor montane si imprejurimilor Tatrei.

Daca vrei sa participi la vacanta din Tatra doar cu grupul de adulti, gasesti aici toate informatiile: Tatra 2019 – Grup Adulti.

Inscrierile se pot face atat individual, cat si sub forma de grup, alaturi de profesor sau alt insotitor adult.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro
Nu mai sta pe ganduri! Rezerva-ti locul la distractie!

19 – 25.08.2019

Tatra Kids 2019

Cazare Vacanta Tatra – Slovacia

Cazarea va fi la TatraGolf Resort ****, un ansamblu rezidential pozitionat in zona piemontana a Muntilor Tatra, avand o panorama larga inspre intreaga parte slovaca a grupei montane.
In incinta resortului turistii au posibilitatea de a accesa in regim privat, contra cost, serviciile puse la dispozitie: centru Wellness, piscina, inchiriere de biciclete. Accesul la grill, restaurant, sala de conferinte, terenurile de joaca sunt accesibile oricarui turist.
 
Cazarea va fi in apartamente de 3-4 persoane, certificate dupa clasificarile slovace la 4****, avand living, bucatarie si dormitor. Fiecare apartament este dotat cu bucatarie avand in dotare: cuptor cu microunde, plita din sticla ceramica, recipient pentru incalzirea apei, frigider cu congelator, vesela, tacamuri, prosop de bucatarie si detergent pentru vase.
Din motive de siguranta, vom recomanda nefolosirea bucatariei de catre minori.

Vezi imagini cu TatraGolf Resort 4**** aici si aici.

MASA

Se asigura la restaurantul pensiunii, sub forma de bufet suedez, fiind prestabilit, fara a avea caracter a la carte – 6 meniuri in regim demipensiune, respectiv 2 mese/zi ( mic dejun, cină).

Pranzul va fi servit in functie de locurile pe care le vom vizita in fiecare zi, optiunile culinare ramanand de aceasta data la latitudinea fiecarui participant.

Ziua 1: cina;

Ziua 2-6: mic dejun si cina;

Ziua 7: mic dejun.

Autocar  ****

Aer conditionat, toaleta, microfon, ruleaza filme, spatiu generos la picioare, sistem video, internet Wi-Fi.

Plecare din Cluj-Napoca pe ruta Cluj-Napoca – Oradea – Miskolc – Kosice – Veľká Lomnica si retur.
Vom avea la dispozitie autocarul pe toata perioada sederii in Slovacia, pentru a ne deplasa la obiectivele turistice din apropierea Tatrei, atat pe teritoriul slovac, dar si pe teritoriul polonez.

Pentru transfer din alte orase exista posibilitatea de a asigura consultanta in ceea ce priveste posibilitatile de calatorie spre orasele mai sus mentionate sau punctele de trecere a frontierei aferente rutei.

Ziua 1

– Ora 7:00 Cluj – Napoca/Timisoara – Miskolc – Kosice – Veľká Lomnica
Seara vom servi cina la restaurantul TatraGolf Resort 4**** si vom avea sedinta tehnica si seara de socializare pentru cunoasterea grupului.

Ziua 2

– Plimbare de recunoaștere a zonei de la poalele Tatrei Mari. Vizitarea Muzeului Etnografic Zdiar – incursiune in cultura gorala.
– Vizitam Peștera Belianska, singura cavitate deschisă publicului de pe teritoriul Parcului Național Tatra.
– Spider Park – fun zone si parc de aventură
– Activități indoor și outdoor, jocuri de echipă, ateliere de creație, program de seară.

Ziua 3

– Drumeție în Muntii Tatra Mare, cu durata intre 4-8h
– Relaxare, activități outdoor & indoor, seară tematică.

Ziua 4

– Plimbare cu plutele pe granita dintre Slovacia si Polonia. Sectorul Lesnica – Cerveng Klastor al raului Dunajec.
– Activități indoor și outdoor, jocuri de echipă, ateliere de creație, program de seară.

Ziua 5

– Drumeție în Tatra Mare, 4-10h
– Relaxare, activități outdoor si indoor, seara tematică.

Ziua 6

– Vizita Polonia – incursiune în cultura gorala. Dupa plimbarea pe cea mai cunoscuta strada din Zakopane – Krupówki si vizita la trambulinele olimpice de sarituri cu schiurile, ne vom relaxa la AquaParkul cu apa termala de la poalele Tatrei Poloneze.

Ziua 7

– Veľká Lomnica – Kosice – Miskolc – Debrecen – Cluj-Napoca (după ora 22)
– Vom vizita centrul orasului imperial Kosice, fosta Capitala Culturala Europeana in 2013.

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta vor fi inlocuite cu alte activitati turistice care presupun vizitarea unor obiective turistice sau activitati indoor

*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

PRET: 395 € elevi / 450 € adulti

Include:

– cazare TatraGolf Resort 4***, in apartamente de 3-4 persoane, 6 nopti

– transport autocar *** Cluj-Napoca – Veľká Lomnica si deplasarile aferente itinerariului

– masa in regim demipensiune ( 2 mese/ zi – mic dejun si cina)

–  ghid si insotitor de grup roman pentru supravegherea si desfasurarea tuturor activitatilor

Nu include:

– intrarile la obiective ( aprox. 35- 50 Euro), in functie de alegerile grupului ( aquapark Polonia, Pestera Belianske, Parc de Aventura, trenulet cu cremaliera in Muntii Tatra, Muzeul Zdiar, rafting/plimbare cu plutele pe Dunajec)

– pranzul – se va servi in functie de preferintele participantilor si destinatia aleasa in ziua respectiva pentru vizitare ( aprox. 5 – 8 Euro/zi)

– ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

* Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Va propunem sa vizitam:
Slovacia: Kosice – centrul orasului, Muzeul Zdiar, Pestera Belianske, Spider Park – fun zone si parc de aventura, plimbare cu plutele pe raul Dunajec – Sectorul Lesnica – Cerveng Klastor, drumetii si excursii in Muntii Tatra Mare si statiunile de la baza lor (Strbske Pleso, Stary Smokovec si/sau Tatranska Lomnica)
Polonia: Zakopane – centrul orasului, Krupówki si trambulina olimpica, AquaPark cu apa termala.

Grup minim 40 persoane, grup maxim 55 persoane.

Rezervarea locului reprezinta achitarea unui avans de 100 Euro/ persoana, avand caracter NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta in Tatra.
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Inscrierea in tabara se face prin completarea fisei de inscriere care va fi primita de catre fiecare participant in momentul achitarii avansului de tabara.

Minorii vor avea OBLIGATORIU asupra lor Pașaportul/ Cartea de identitate si Declaraţiea privind acordul părinţilor pentru ieşirea din țară a minorului însoțit de o altă persoană fizică majoră ( duplicat).

Toti participantii la vacanta in Tatra – Slovacia vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro
Discount grup: oferta se va personaliza in functie de componenta grupului.

Nu mai sta pe ganduri! Rezerva-ti locul la distractie!
Inscrieri individuale si de grup!

intrarile la obiective ( aprox. 35- 50 Euro), in functie de alegerile grupului ( aquapark Polonia, Pestera Belianske, Parc de Aventura, trenulet cu cremaliera in Muntii Tatra, Muzeul Zdiar, rafting/plimbare cu plutele pe Dunajec)

– pranzul – se va servi in functie de preferintele participantilor si destinatia aleasa in ziua respectiva pentru vizitare ( aprox. 5 – 8 Euro/zi)

– ghizii locali, inclusiv gh