Ski in Chamonix

La poalele Mont Blancului, Chamonixul este orasul care s-a identificat de-a lungul timpului a fi un Mecca al alpinismului, polul de unde incep ascensiunile spre crestele Alpilor Francezi sau locul unde isi dau intalnirea iarna de iarna schiori si pasionati ai sporturilor de iarna.

Inconjurat de munti de peste 3000m, Valea Chamonix satisface modalitatile de petrecere a timpului liber ale oricarui turist. Vom schia in domenii impresionante precum Brévent-Flégère sau Les Houches, vom patrunde in marutaiele celui mai mare ghetar din Franta Mer de Glace si vom urca pana la refugiul Aiguille du Midi, 3842m, direct cu telecabina. Seara ne vom bucura de plimbarile in orasul neadormit si ne vom relaxa la gura semineului.

Pentru o zi vom parasi imprejumirile Chamonixului si vom ajunge in Annecy, un frumos oras din secolul XII, situat pe malul lacului cu acelasi nume, considerat unul din cele mai curate suprafete lacustre din Europa. O plimbare prin Venetia din Mont Blanc asa cum este supranumit ne va reaminti de cat de frumos e sa te pierzi prin povestile locurilor noi. Ne simti ceea ce reprezinta dorul de duca prin Europa!

In functie de preferintele grupului.

Cazarea si Masa sunt asigurate de catre furnizori locali, in functie de necesitatile grupurilor. Cazarea va avea loc la hoteluri de minim 3***, iar masa va fi in regim de demipensiune.

Transportul este asigurat cu autocare de 3***, avand toate facilitatile pentru o calatorie placuta si relaxanta.

Grupul este format din minim zece persoane.

Asiguram monitori si ghizi pentru organizarea activitatilor sustinute de catre Adeona Wanderlust.