Prater

Imperiul parcurilor de distractii

Propunem o excursie in Austria, in capitala imperiului unde ne vom distra in unul din cele mai mari parcuri de distractii din Europa.

Austria este o bijuterie aflata in inima Europei, cu o bogata istorie, la granita dintre popoare, brazdata de creste montane si vai de o frumusete rara. De la peisajul alpin care iti tare ierspiratia, la padurile pline de farmec si lacurile cristaline din tinuturile rurale, la placerile culturale ale marilor orase, Austria ofera cate ceva pentru fiecare turist. Noi ne vom bucura in calatoriile noastre de facilitatile pentru practicarea sporturilor de iarna si targurile de Craciun, de sporturile de aventura si plimbarile in aer liber si parcurile de distractii. Austria e tara sporturilor de aventura, de iarna, de vara, nautice sau pe uscat. Cu domenii intinse amenajate pentru recreere si practicarea multor sporturi, turistii pot alege dintr-o paleta larga de activitati.

 

CIRCUIT:

Romania – Graz ( 1 noapte) – Muzeul Minimundus – St. Johann (Adventure Center: caiac, parc de aventura, canyoning, fun ball, tiroliana) – Viena (1 noapte) – Parcul de distractii Prater – Romania.

In fiecare sfarsit de saptamana, la cerere.

Cazarea si Masa sunt asigurate de catre furnizori locali, in functie de necesitatile grupurilor. Cazarea va avea loc la hoteluri de minim 3***, iar masa va fi in regim de demipensiune.

Transportul este asigurat cu autocare de 3***, avand toate facilitatile pentru o calatorie placuta si relaxanta.

Programul propus de catre Adeona Wanderlust  se adreseaza exclusiv elevilor de clasele I-XII si cadrelor didactice.

Grupul este format din minim zece elevi si un cadru didactic. Cadrul didactic beneficiaza de gratuitate.

Asiguram monitori si ghizi pentru organizarea activitatilor sustinute de catre Adeona Wanderlust la care se adauga echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor

Descarca si completeaza fisa de inscriere in program – click aici. Repecta indicatiile privind lista cu echipament, bagaj si actele necesare.