Ungaria dincolo de campie

Ungaria dincolo de campie

Ungaria ofera varietate turistica prin diversele posibilitati de petrecere a timpului liber.  Are un farmec aparte, datorita oamenilor mandri de nationalitatea lor si a ospitalitatii locuitorilor.

Budapesta, metropola cu viata culturala efervescenta, dispune de o locatie unica, Dunarea despartind muntii pe care este asezata Buda de campia pe care este asezata Pesta. Capitala impresioneaza atat prin viata culturala si viata de noapte, dar și prin numarul turismul balnear, dispunand de cele mai multe bai termale dintre capitalele europene.

Lacul Balaton, cel mai intins din Europa, este paradisul iubitorilor de apa, dispunand de numeroase amenajari.

CIRCUIT:

Romania – Budapesta (2 nopti) – Gradina Zoo – VidámPark Budapesta – Balaton (Adventure Park, Badacsony-Szigliget bike tour)  – Budapesta – Romania.

te asd asdad
tes asdasd 1222

In fiecare sfarsit de saptamana, la cerere.

Cazarea si Masa sunt asigurate de catre furnizori locali, in functie de necesitatile grupurilor. Cazarea va avea loc la hoteluri de minim 3***, iar masa va fi in regim de demipensiune.

Transportul este asigurat cu autocare de 3***, avand toate facilitatile pentru o calatorie placuta si relaxanta.

Programul propus de catre Adeona Wanderlust  se adreseaza exclusiv elevilor de clasele I-XII si cadrelor didactice.

Grupul este format din minim zece elevi si un cadru didactic. Cadrul didactic beneficiaza de gratuitate.

Asiguram monitori si ghizi pentru organizarea activitatilor sustinute de catre Adeona Wanderlust la care se adauga echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor

Descarca si completeaza fisa de inscriere in program – click aici. Repecta indicatiile privind lista cu echipament, bagaj si actele necesare.