Elvetia detine ”muntele muntilor”, Matterhornul, cel mai fotografiat munte si simbolul unei intregi industrii turistice. Piramida perfecta, asa cum mai este denumit colosul de 4478m reprezinta simbolul Alpilor Elvetieni si imaginea renumitor branduri internationale.

Pe langa toate acestea, Elvetia este tara superlativelor cand vine vorba de ceasuri, ciocolata sau peisaje alpine.

La umbra Matterhornului, Zermattul reprezinta una dintre cele mai faimoase statiuni alpine. Pe langa piscurile de peste 4000m ce se etaleaza de jur imprejurul localitatii, aceasta detine un statut deosebit prin linistea si organizarea impecabila. Accesul in statiune se face prin intermediul trenuletului electric, intrucat mijloacele motorizare nu-si au locul printre stradutele si casele pitoresti ale statiunii.

Adevaratele atractii turistice ale zonei raman insa drumetiile montane la peste 3000m. Poti ajunge acolo cu trenuletul sau telefericul, iar urcarea pana pe creste va fi imbogatita de peisaje alpine deosebite. Ne e nevoie sa fii un bun fotograf pentru a te intoarce acasa cu imagini de revista. Pur si simplu peisajul alpin iti prezinta ghetari montani, lacuri de munte si varfuri devenite legenda pentru iubitorii de drumetie!

Cu trasee pentru toate varstele si nivelurile de pregatire, Alpii Elvetieni reprezinta o destinatie montana de top la nivel mondial!

Pret 485 €/persoana
Cand? 11 – 16 septembrie 2018

PRETUL INCLUDE:
– cazare 4 nopti la cabana alpina Sorebois
– cazare Bergamo, 15-16.09, mic dejun inclus
– transfer Hotel Bergamo – aeroport Bergamo, Italia
– transfer aeroport Bergamo( Italia) – Zinal( Elvetia) si retur
– doi insotitori de grup vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei
 
NU INCLUDE:
– mesele ( pot fi preparate in mod individual, prin autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei sau pot si achizitionate de la Restaurantul Sorebois sau cabanele alpine pe parcursul drumetiilor)
– avion Cluj-Napoca – Bergamo si retur
– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse
– ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

Loc de desfășurare:
Zinal – Sorebois, Elvetia

Localizat la peste 1600m, localitatea alpina este inconjurata de varfuri de peste 4000m si peisaje alpine care iti taie rasuflarea. Peste 300km de trasee de drumetie te asteapta in jurul vaii cu acelasi nume, avand grade diferite de dificultate. Zona partiilor Sorebois reprezinta punctul de pornire pentru diverse trasee de drumetie si muntele care ne va incanta privirile zi de zi, direct de pe terasa cabanei cu acelasi nume.
Traseele propuse pentru drumetie vor fi alese in functie de componenta finala a grupului, echipamentul montan detinut si conditiile meteo.

DESPRE Vacanta in Alpi – Elvetia 2018
CONCEDIU ACTIV , un concept Adeona Wanderlust care se adreseaza GRUPURILOR DE ADULTI.
Intr-o vacanta activa, adresata tuturor iubitorilor de calatorii, imbinam relaxarea cu miscarea si timpul petrecut in natura.
Afla mai multe despre programul nostru dedicat grupurilor de adulti, AICI.

Vei petrece 5 zile de vis in Elvetia!

Indiferent de experienta ta montana de pana acum, noi iti vom pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie inainte de a porni la drum prin Alpi Elvetieni, lista de echipament minim necesar si, pentru cei care doresc sa fie intr-o forma maxima, chiar si un program de pregatire fizica.
Fie ca te inscrii individual, fie ca vii alaturi de prieteni, pe parcursul calatoriei vom imbina relaxarea si socializarea de seara cu activitati pline de aventura. Conceptul de ~Concediu activ~ se adreseaza exclusiv persoanelor peste 18 ani!

Amintirile sunt de nepretuit, la fel si experienta calatoriei peste care presaram nelipsitul dor de duca!
Te asteptam alaturi de noi in Elvetia!


Inscrierile se pot face atat individual, cat si sub forma de grup.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

11 – 16 septembrie 2018

Cazare Vacanta Elvetia by Adeona Wanderlust

Cazarea se va face la Cabana Sorebois, la altitudinea de 2700m, infrastructura de cazare fiind localizata intr-un peisaj alpin care te va revigora prin peisaje, liniste si aerul curat, pe toata perioada sederii. Este locul potrivit pentru a porni in drumetii spre piscurile si crestele Alpilor Elvetieni.
Cazare se face in dormitoare comune a cate 5 locuri/ camera, iar accesul la toate facilitatile cabanei este gratuit pentru turisti.
Apa calda este asigurata 24h/24h.
In Bergamo, Italia se asigura o noapte cazare la Hotel de 3***, cu mic dejun inclus.
 
Masa se poate servi atat la Restaurantul Sorebois, cat si in regim de autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei. De asemenea, depozitarea alimentelor este permisa in frigiderele cabanei, alaturi de utilizarea tuturor echipamentelor electrocasnice ( aragaz, fierbator, filtru cafea etc.).

Transport Vacanta Elvetia by Adeona Wanderlust

In pretul pachetului turistic este inclus:

– transferul de la Aeroportul Bergamo, Italia – Zinal, Elvetia si retur.

– transferul de la Hotel Bergamo – Aeroport in data de 16.09

CONSIDERENTE ORGANIZATORICE
11.09 Zbor Cluj-Napoca – Bergamo ( Italia)
Recomandam zborul Wizz Air Cluj-Napoca – Bergamo ( ora 7:10)
11.09 Ora 10:30 plecare din Aeroportul Bergamo(Italia) spre Zinal ( Elveția)
12-13-14-15.09 zile dedicate drumetiilor in Elvetia
15.09 deplasare Zinal (Elvetia) – Bergamo (Italia). Sosire Bergamo ora 20.
16.09 Zbor Bergamo (Italia) – Cluj-Napoca
Recomandam zborul Wizz Air Bergamo – Cluj-Napoca ( ora 8:40)

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

Ziua 1
Transfer Bergamo, Italia – Zinal, Elvetia
Cunoasterea zonei, sedinta tehnica si servirea cinei la cabana alpina

Ziua 2
Drumetie de acomodare aprox. 6h in Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 3
Vizita Zermatt si drumetie la baza Matterhornului

Ziua 4
Drumetie in zona alpina 8-10h, Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 5
Drumetie in zona alpina 8-10h, Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 6
Zbor Bergamo, Italia – Cluj-Napoca

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta vor fi inlocuite cu alte activitati turistice care presupun vizitarea unor obiective turistice sau activitati indoor
*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

Pret 485 €
Perioada 11 – 16 septembrie 2018

PRETUL INCLUDE:
– cazare 4 nopti la cabana alpina Sorebois
– cazare Bergamo, 15-16.09, mic dejun inclus
– transfer Hotel Bergamo – aeroport Bergamo, Italia
– transfer aeroport Bergamo( Italia) – Zinal( Elvetia) si retur
– doi insotitori de grup vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

NU INCLUDE:
– mesele ( pot fi preparate in mod individual, prin autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei sau pot si achizitionate de la Restaurantul Sorebois sau cabanele alpine pe parcursul drumetiilor)
– avion Cluj-Napoca – Bergamo si retur
– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse
– ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

Achizitionarea biletelor de avion cat mai repede va confera un pret bun! In acest moment zborul Cluj-Napoca – Bergamo si retur este 110 EUR!

*Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in mijlocul de transport si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Toti participantii la vacanta in Elvetia – Alpi vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 100 €, NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).