Elvetia detine ”muntele muntilor”, Matterhornul, cel mai fotografiat munte si simbolul unei intregi industrii turistice. Piramida perfecta, asa cum mai este denumit colosul de 4478m reprezinta simbolul Alpilor Elvetieni si imaginea renumitor branduri internationale.

Pe langa toate acestea, Elvetia este tara superlativelor cand vine vorba de ceasuri, ciocolata sau peisaje alpine.

La umbra Matterhornului, Zermattul reprezinta una dintre cele mai faimoase statiuni alpine. Pe langa piscurile de peste 4000m ce se etaleaza de jur imprejurul localitatii, aceasta detine un statut deosebit prin linistea si organizarea impecabila. Accesul in statiune se face prin intermediul trenuletului electric, intrucat mijloacele motorizare nu-si au locul printre stradutele si casele pitoresti ale statiunii.

Vom admira crestele dantelate savurand cafeaua de dimineata direct de pe pajistea cabanei unde vom fi cazati, vom fi cazati pe toata perioada sederii in Alpii Elvetieni la 2500m intr-un munte impanzit de liniste, marmote si peisaje cu ghetari alpini.

Adevaratele atractii turistice ale zonei raman insa drumetiile montane la peste 3000m. Poti ajunge acolo cu trenuletul sau telefericul, iar urcarea pana pe creste va fi imbogatita de peisaje alpine deosebite. Ne e nevoie sa fii un bun fotograf pentru a te intoarce acasa cu imagini de revista. Pur si simplu peisajul alpin iti prezinta ghetari montani, lacuri de munte si varfuri devenite legenda pentru iubitorii de munte si natura!

Cu trasee pentru toate varstele si nivelurile de pregatire, Alpii Elvetieni reprezinta o destinatie montana de top la nivel mondial!

Pret 595 €/persoana
Cand? 10 – 15 septembrie 2019

PRETUL INCLUDE:
– cazare 4 nopti la cabana alpina Sorebois
– cazare Bergamo, 10-11.09, mic dejun inclus
– transfer Hotel Bergamo – aeroport Bergamo, Italia
– transfer aeroport Bergamo( Italia) – Zinal( Elvetia) si retur
– doi insotitori de grup vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei
 
NU INCLUDE:
– mesele ( pot fi preparate in mod individual, prin autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei sau pot si achizitionate de la Restaurantul Sorebois sau cabanele alpine pe parcursul drumetiilor). In 2018 micul dejun s-a servit in mod individual, la cabana, iar cina a fost gatita de catre intreg grupul, la comun.
– avion Cluj-Napoca – Bergamo si retur ( pentru a obtine preturi avantajoase, nu ezitati sa ne contactati – va oferim consultanta gratis in achizitionarea biletelor de avion) 
– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse
– ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

Loc de desfășurare:
Zinal – Sorebois, Elvetia

Localizat la peste 1600m, localitatea alpina este inconjurata de varfuri de peste 4000m si peisaje alpine care iti taie rasuflarea. Peste 300km de trasee de drumetie te asteapta in jurul vaii cu acelasi nume, avand grade diferite de dificultate. Zona partiilor Sorebois reprezinta punctul de pornire pentru diverse trasee de drumetie si muntele care ne va incanta privirile zi de zi, direct de pe terasa cabanei cu acelasi nume.
Traseele propuse pentru drumetie vor fi alese in functie de componenta finala a grupului, echipamentul montan detinut si conditiile meteo.

DESPRE Vacanta in Alpi – Elvetia 2019

CONCEDIU ACTIV , un concept Adeona Wanderlust care se adreseaza GRUPURILOR DE ADULTI.
Intr-o vacanta activa, adresata tuturor iubitorilor de calatorii, imbinam relaxarea cu miscarea si timpul petrecut in natura.
Afla mai multe despre programul nostru dedicat grupurilor de adulti, AICI.

Vei petrece 5 zile de vis in Elvetia!

Indiferent de experienta ta montana de pana acum, noi iti vom pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie inainte de a porni la drum prin Alpi Elvetieni, lista de echipament minim necesar si, pentru cei care doresc sa fie intr-o forma maxima, chiar si un program de pregatire fizica.
Fie ca te inscrii individual, fie ca vii alaturi de prieteni, pe parcursul calatoriei vom imbina relaxarea si socializarea de seara cu activitati pline de aventura. Conceptul de ~Concediu activ~ se adreseaza exclusiv persoanelor peste 18 ani!

Amintirile sunt de nepretuit, la fel si experienta calatoriei peste care presaram nelipsitul dor de duca!
Te asteptam alaturi de noi in Elvetia!


Inscrierile se pot face atat individual, cat si sub forma de grup.

Informatii si rezervari la 0740 454 520 sau office@adeonatrips.ro

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

10 – 15 septembrie 2019

Cazare Vacanta Elvetia by Adeona Wanderlust

Cazarea se va face la Cabana Sorebois, la altitudinea de 2700m, infrastructura de cazare fiind localizata intr-un peisaj alpin care te va revigora prin peisaje, liniste si aerul curat, pe toata perioada sederii. Este locul potrivit pentru a porni in drumetii spre piscurile si crestele Alpilor Elvetieni.
Cazare se face in dormitoare comune, iar accesul la toate facilitatile cabanei este gratuit pentru turisti.
Apa calda este asigurata 24h/24h.
In Bergamo, Italia se asigura o noapte cazare la Hotel de 3***, cu mic dejun inclus.
 
Masa se poate servi atat la Restaurantul Sorebois, cat si in regim de autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei. De asemenea, depozitarea alimentelor este permisa in frigiderele cabanei, alaturi de utilizarea tuturor echipamentelor electrocasnice ( aragaz, fierbator, filtru cafea etc.).

Transport Vacanta Elvetia by Adeona Wanderlust

In pretul pachetului turistic este inclus:

– transferul de la Aeroportul Bergamo, Italia – Zinal, Elvetia si retur.

– transferul de la Hotel Bergamo – Aeroport in data de 10.09

CONSIDERENTE ORGANIZATORICE
10.09 Zbor Cluj-Napoca – Bergamo ( Italia)
Recomandam zborul Wizz Air Cluj-Napoca – Bergamo ( ora 20:25)
Cazare Hotel Bergamo
11.09 Ora 8:00 servirea micului dejun, cumparaturi comune sau individuale pentru servirea meselor in Elvetia si deplasarea spre Zinal
Urcarea cu telecabina si acomodarea la cabana alpina
12-13-14-15.09 zile dedicate drumetiilor si relaxarii in Elvetia
15.09 Vizitam zona Zermatt – Matterhorn si ne deplasam spre Italia
Zbor Bergamo (Italia) – Cluj-Napoca
Recomandam zborul Wizz Air Bergamo – Cluj-Napoca ( ora 21:55)

*Pentru plecari din Timisoara, va rugam contactati agentia. Vacanta se va decala cu o zi, insa programul comun de grup va fi acelasi!

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

Ziua 1
Zbor Romania – Bergamo
Cazare Hotel Bergamo si plimbare in Citta Alta, orasul de sus si Citta Basta, orasul de jos
Cunoasterea zonei, sedinta tehnica si servirea cinei la cabana alpina

Ziua 2
Servirea micului dejun italienesc in Bergamo, cumparaturi pentru drum si sederea in Elvetia si deplasarea spre Zinal
Acomodarea la cabana alpina si servirea cinei
Drumetie de acomodare aprox. 6h in Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 3
Cunoasterea zonei, sedinta tehnica si drumetie de acomodare 4-5h

Ziua 4
Drumetie in zona alpina 5-8h, Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 5
Drumetie in zona alpina 5-8h, Alpii Penini, Cantonul Valais

Ziua 6
Deplasarea si vizitarea zonei Zermatt-Matterhorn
Zbor Bergamo, Italia – Cluj-Napoca

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta vor fi inlocuite cu alte activitati turistice care presupun vizitarea unor obiective turistice sau activitati indoor
*** Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Alpii Elvetieni – Concediu activ by Adeona Wanderlust

Pret 595 €
Perioada 10 – 15 septembrie 2019

PRETUL INCLUDE:
– cazare 4 nopti la cabana alpina Sorebois
– cazare Bergamo, 10-11.09, mic dejun inclus
– transfer Hotel Bergamo – aeroport Bergamo, Italia
– transfer aeroport Bergamo( Italia) – Zinal( Elvetia) si retur
– doi insotitori de grup vorbitori de limba romana, pe toata perioada vacantei

NU INCLUDE:
– mesele ( pot fi preparate in mod individual, prin autogospodarire, in bucataria complet utilata a cabanei sau pot fi achizitionate de la Restaurantul Sorebois sau cabanele alpine pe parcursul drumetiilor)
– avion Cluj-Napoca – Bergamo si retur
– intrarile la obiective sau accesul la activitatile propuse
– ghizii locali, inclusiv ghidul montan *

Achizitionarea biletelor de avion se face in mod individual, insa va putem oferi consultanta  pentru achizitionarea biletelor pentru zbor!

*Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in mijlocul de transport si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Aceiasi procedura este valabila si in cazul ghidului montan pentru traseele din zona alpina.

Toti participantii la vacanta in Elvetia – Alpi vor avea OBLIGATORIU asupra lor asigurarea medicala de calatorie si Cardul European de asigurat eliberat gratuit de catre CNAS.

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 150 €, NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul alege sa nu mai participe la vacanta.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).