Cum am inceput

Adeona Wanderlust este agentia de turism dezvoltata sub umbrela ADEONA GROUP.

Gandita si creata pentru a satisface nevoia sociatatii de a calatori intr-un mod activ si interactiv, nu doar in Romania, ci si peste hotare. Adeona Wanderlust este infiintata in vara anului 2015, la cererea colaboratorilor si participantilor la programele dezvoltate de catre Asociatia de Turism pentru Tineret Adeona. Readuce in lumina un mai vechi proiect intraprenorial, prin intermediul caruia ne propunem sa organizam excursii de grup atat pentru elevi, parinti si profesori, cat si pentru adulti.

Inca de la inceputul activitatii, am inclus in portofoliul nostru excursii in care imbinam componenta de aventura si miscare cu socializarea si cunoasterea de noi locuri pe continentul european prin intermediul obiectivelor turistice inedite precum: parcurile de distractii, muzeele tematice, expozitiile de stiinta, acvarii, terarii, rezervatii naturale si parcuri nationale.

In locul unei alte descrieri, va spunem ca eticheta Adeona pastrata in peste 12 ani de activitate va fi accesoriul nelipsit de la bagajul nostru de calatorie.