Adeona Wanderlust este parte a ADEONA GROUP, fiind o agentie de turism dezvoltata in scopul de a organiza programe turistice in zone montane si arii naturale in afara granitelor tarii.


Programele turistice se adreseaza atat grupurilor de elevi, cat si grupurilor de adulti si abordeaza urmatoarele concepte:

 

VACANTA VOASTRA IMPREUNA un concept Adeona Wanderlust
Pentru prima data in cadrul unor programe turistice dezvoltate sub egida ADEONA GROUP, parintii sunt bineveniti alaturi de copiii lor in vacanta!
Cunoastem faptul ca in zilele noastre devine din ce in ce mai greu sa alocam timp de calitate petrecerii timpului liber alaturi de copiii nostri. Suntem din ce in ce mai mult contra cronometru, iar detaliile de ordin financiar ne afunda in prea multa munca si prea putin timp alaturi de cei mici.

De multe ori acestia isi doresc sa-i aiba aproape mai mult pe parinti, motiv pentru care, prin intermediul programului care abordeaza conceptul ”vacanta voastra impreuna” oferim parintilor posibilitatea de a participa alaturi de copii in vacanta din Alpi. Vrem sa va vedem distrandu-va impreuna, sa va relaxati si sa traiti experienta calatoriei prin prisma bucuriei comune, parinte – copil.

Copiii vor respecta in totalitate regulile taberei, indiferent daca acestia sunt insotiti sau nu de catre parinte. 

Ofera-i copilului tau o vacanta de neuitat in strainatate! Distractia, zambetele si siguranta fac parte din bagajul nostru obligatoriu!

 

CONCEDIU ACTIV un concept Adeona Wanderlust

Concediul activ reprezinta vacanta destinata grupurilor de adulti in care imbinam relaxarea cu miscarea si timpul petrecut in natura. Vor fi plimbari in aer liber pe potecile de munte, vom ajunge sa admiram lacuri glaciare si ghetari montani, dupa care ne vom relaxa la cabanele alpine. Pe langa plimbari si drumetii pe creste, vom avea circuite de vizitare spre obiectivele turistice de top la nivel European, vom parcurge cele mai cunoscute sesele alpine si ne vom bucura de serviciile turistice impecabile din localitatile montane.

Serile ne vom reuni intregul grup de turisti si vom petrece timp de calitate intr-o forma informala, cantand la chitara, stand la un grill sau in jurul focului de tabara, relaxandu-ne la SPA sau pur si simplu participand la o seara tematica de dans.

Pe langa componenta de calatorie regasita, evident, intr-un pachet turistic, mizam si pe componenta sociala. Vei avea posibilitatea sa intalnesti oameni asemeni tie, iubitori de munte si de calatorii. Chiar daca vrei sa te inscrii in mod individual, vei gasi printre noi destui participanti pentru a socializa si pentru a-ti crea noi amintiri placute. Spiritul e tanar, indiferent de varsta, iar talpile bocancilor roase de atatea poteci. Impreuna vom ajunge sa admiram si sa gustam din plin placerea plimbarilor in natura si spre obiectivele turistice atent alese de catre consultantii in turism.

Amintirile sunt de nepretuit, la fel si experienta calatoriei peste care presaram nelipsitul dor de duca!

 

Adeona Wanderlust inseama dor de duca. Te invitam alaturi de noi intr-o calatorie continua!

 

Filosofia noastra:

„Oamenii asteapta toata saptamana pentru vineri. Tot anul pentru vara. Toata viata pentru fericire!
NOI calatorim!”