Tinutul Neamtului – intre realitatea locurilor si necunoscut

22 martie 2016 by Adeona Wanderlust

Tinutul Neamtului

Cu pretextul de a urca pentru intaia oara in Muntii Ceahlau, datorita conditiilor meteo care nu ne-au oferit o drumetie foarte confortabila si de lunga durata am ales sa fim din nou turisti la noi in tara si sa vizitam. 

Ce? Tot ce putem, tot ce stim ca-i prin zona, tot ce mai aflam pe parcurs. Pentru ca majoritatea obiectivelor vazute sunt in Judetul Neamt sau in proximitatea acestui ”comitat”, am ales sa numesc articolul ”Tinutul Neamtului – intre realitatea locurilor si necunoscut”.

Tinutul Neamtului e o realitate a locurilor pe care o cunoastem din diferite surse si experiente iar, pe de alta parte, pentru cine chiar vrea cu adevarat sa aprofundeze ceva mai mult decat ceea ce ofera experienta turismului de tranzit in zona, recomand sa descopere si necunoscutul acestei zone.

Din punct de vedere turistic reprezinta un potential, indiferent de perspectiva din care privesti valorificarea acestor locuri. Imi vine in minte acum Cultura Cucuteni, cea mai importanta civilizatie a Europei de acum cinci milenii… Intr-un cuvant – ai ce vedea( nu doresc sa lansez sloganuri exhaustive in acest sens… sunt o gramada care calatoresc mereu -virtual- din fata calculatorului si o fac ei).

 

 

Vezi articolul complet aici.

Adeona Wanderlust

About author text