Festivalul Floare de Folk 2015 – Salciua

Floare-de-Folk

Festivalul Floare de Folk 2015 – Salciua

Incep ex abrupto cu povesti, impresii, ganduri despre Festivalul ”Floare de Folk”, editia aVI-a care a avut loc in perioada 25-27 septembrie 2015 la Salciua, Jud. Alba.

Asociatia de Turism pentru Tineret ADEONA e organismul care pulseaza in fiecare toamna incepand cu anul 2010 resurse de energie, timp si, nu in ultimul rand, resurse financiare, pentru a sustine o intalnire intre prieteni, colaboratori, cunoscuti si necunoscuti iubitori de munte, natura si muzica folk.

Ma bucur mult sa fac parte din aceasta mana de oameni care se incapataneaza ca intr-o lume ce scoate de multe ori in fata non valori, sa aduca pe scena si in atentia oamenilor artisti a caror muzica si interpretare ofera emotie celor ce o asculta.

De ce Floare de Folk?

Pentru ca reprezinta una din modalitatile prin care putem promova ceea ce ne place: folkul, cantecele de munte, muzica acustica, vocile frumoase, bunul simt. Pentru ca ascultam folk, mergem la concerte, caram pe munte chitara, cantam la focul de tabara, ascultam cantece compuse din mai mult de doua note si vrem sa ducem mai departe aceasta nisa a muzicii.

 

Vezi articolul complet aici.

Share this post